Ha, even voorstellen.. Ik ben Corine, het gezicht achter ‘Photography by Corine’. Dit doe ik met veel plezier, ik hou van kinderen, lieve families, verliefde stelletjes, mooie foto’s en van gezelligheid.

Ik ben getrouwd met Johan en mama van 2 heerlijke meisjes (en boefjes;)) , Lisa en Lynn! Naast het fotograferen heb ik ook een eigen webshop: www.kidzdesign.nl. Hier vind je allerlei leuke gepersonaliseerde kadootjes, baby- en kinderartikelen! Daarnaast mede eigenaar van KIDZLINE , www.instagram.com/kidz.line/ , de shop voor de leukste kinderkleertjes, en als afsluiter een tijdje geleden begonnen met Olietjes&Co www.instagram.com/olietjes_en_co/ . Stil zitten is niks voor mij zoals je ziet 😉

Fotograferen is al jaren lang mijn hobby. Het begon bij een digitale camera, maar na heel wat camera’s fotografeer ik nu heerlijk met een toffe full frame camera en mooie lenzen waarmee ik u of jou graag zou willen ontmoeten! Stuur me gerust een berichtje of appje, dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor een fotoshoot!

Liefs, Corine